ClickCease
Cos cumparaturi

Usi metalice

Filtre
Producător: Endoors
Aceasta sectiune va fi actualizata in curand!Domeniul de aplicareUsile glisante antiincendiu sunt utilizate in mod normal pentru deschideri mari in peretii antifoc ai cladirilor, cum ar fi depozite industriale, hale de fabrici, mall-uri, garaje, hangare, hale de targuri si similare prin care trebuie..
Cere oferta
Producător: Endoors
Aceasta sectiune va fi actualizata in curand!Domeniul de aplicareUsile culisante verticale sunt folosite pentru a inchide deschideri in peretele de dimensiuni medii-mice precum ferestrele sau lifturile tehnice ale bucatariilor sau depozitelor industriale, benzi transportoare din fabrici etc. pentru ..
Cere oferta
Producător: Endoors
Aceasta sectiune va fi actualizata in curand!Domeniul de aplicareUsile rotative mari sunt utilizate in cazul deschiderilor mari in peretii antifoc ai cladirilor, cum ar fi depozite industriale, magazine, mall-uri, garaje, hangare, hale de targuri si altele similare prin care trebuie sa treaca stivui..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Pentru a preveni deteriorarea din cauza pericolului de rugina in locuri foarte umede sau zone cu aer coroziv, cum ar fi aproape de mare sau pentru utilizare in aer liber.Din motive de igiena in spitale sau in fabricile de productie ..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareUsile mici sunt folosite pentru cutiile electrice, caminele de vizitare si deschiderile de inspectie atat in varianta cu gradul de incendiu, cat si in varianta multifunctionala.DescriereConstructie asemanatoare usilor cu mana, vezi descrierea corespunzatoare in sectiunea USI CU M..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareUsile de reducere a sunetului sunt usi clasificate la foc EI2 120 echipate cu kituri de reducere a sunetului pentru a obtine performante mai mari de reducere a sunetului.DescriereConstructie asemanatoare usilor cu mana EI2 120 ignifuga, vezi descrierea corespunzatoare in sectiune..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Din motive estetice, deoarece aspectul lemnos este preferat finisajului standard sau special cu pulbere RAL.Din motive economice, in versiunea rezistenta la foc + aspectul lemnului fiind mult mai ieftina in comparatie cu usile compl..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Deschiderea peretelui este inalta si ar trebui sa treaca aerul sau lumina.Nu exista nicio portiune de perete deasupra usii si ar trebui sa fie inchisa cu un panou.DescriereConstructie asemanatoare usilor cu mana, vezi descrierea cor..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareUsile cu mana sunt construite atunci cand se cunoaste locul unde vor fi instalate.Usile trebuie construite manual DX sau SX din urmatoarele motive:Sunt de latime sau inaltime speciala.Sunt frunze duble.Au un panou de viziune sau o lavra.Clientul doreste ca frunza sa fie pregatita..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareUsile reversibile cu un singur canat sunt construite pentru comerciantii cu amanuntul care doresc sa le tina in depozit pregatite pentru vanzare imediata deoarece datorita reversibilitatii cantitatea de pastrat in stoc scade la jumatate.Lacatul, manerul, balamalele, cadrul si pra..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Legea impune usi antifoc certificate special pentru instalare pe peretii despartitori din gips-carton.Avantaj: pret mai competitiv in comparatie cu cadrul care imbratiseaza.Dezavantaj: coltul de deschidere a peretelui din partea opu..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt construite conform standardului american UL si, deoarece produsul principal pentru acel standard are un cadru de perete mijlociu, emitem o sectiune unica impreuna cu usile utilizate pentru coridoare in care cadrul normal de colt Z nu este potrivit.DescriereConstru..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Legea impune usi antifoc certificate special pentru instalare pe peretii despartitori din gips-carton.Din motive estetice in comparatie cu usile antifoc certificate pentru montaj pe pereti despartitori din gips-carton, dar cu toc de..
Cere oferta
Producător: Endoors
Domeniul de aplicareAceste usi sunt folosite din urmatoarele motive:Subcadrele sunt instalate cu cleme si mortar atunci cand santierul este inca intr-o faza in care praful si murdaria nu deranjeaza.Usile pot fi instalate simplu si rapid pe sub-cadre prin intermediul suruburilor in ultimul moment al ..
Cere oferta
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.