ClickCease
Cos cumparaturi

Uscatoare de maini

Filtre
Producător: Starmix
T 70 E este o necesitate pentru cei care cauta un uscator de maini compact, economic si de incredere, cu o capacitate de uscare peste medie. Tehnologia ultramoderna robusta, inchisa in carcasa speciala ABS rezistenta la impact, asigura o capacitate de uscare remarcabila la o putere conectata relativ..
Cere oferta
Producător: Starmix
Noul uscator de maini AirStar pentru utilizare universala stabileste noi standarde: performanta peste medie, design modern, asamblare usoara si utilizare fara atingere. Aparatul cu cel mai bun raport pret/performanta din clasa sa. Noua generatie de produse Highspeed Compact Class este produsa cu teh..
Cere oferta
Producător: Starmix
Uscatorul de maini silentios cu aer cald, cu un design clasic. Cu un flux igienic puternic de aer cald pentru uscare rapida si placuta a mainilor. Montare pe perete simpla, usor de intretinut si cea mai economica, fara a fi nevoie sa deschideti dispozitivul datorita placii de montaj integrate, detas..
Cere oferta
Producător: Starmix
Uscatorul de maini inovator, compact, de mare viteza, cu caracteristici remarcabile: Senzational de rapid a iti usuca mainile in mai putin de 17 secunde. Fluxul de aer de mare viteza generat de suflantul puternic de inalta performanta indeparteaza stropii de apa si umezeala de pe suprafata pielii in..
Cere oferta
Producător: Starmix
Un flux puternic concentrat de aer curge simultan peste apa cu o viteza uluitoare de 540 km/h pe ambele parti ale mainilor tale. Mainile tale sunt uscate in 10 secunde! Motorul fara perii asigura o durata de functionare de pana la 3000 h sau aprox. 1 milion. utilizari. Patru senzori cu infrarosu act..
Cere oferta
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.