Menu
Cos cumparaturi

balansoar VITRA Eames Plastic Armchair RAR baza de baza intunecata si artar galben (Pebble - spuma de polipropilena, fir de otel vopsit, artar galben)

balansoar VITRA Eames Plastic Armchair RAR baza de baza intunecata si artar galben (Pebble - spuma de polipropilena, fir de otel vopsit, artar galben)
  • Disponibilitate: (4) saptamani
  • Producător Vitra
  • Model: 440 365 00 11 30 02
3.126,37 lei
Fără TVA: 2.627,20 lei

Descriere

Vitra RAR Eames Plastic Armchair - Charles & Ray Eames, 1950

Plastic Armchair a fost introdus pentru prima data in „Low Cost Furniture” Concursul de design al Muzeului de Arta Moderna din New York. Scaunul sau ergonomic din material sintetic a fost ulterior combinat cu diferite baze, de exemplu cu bazele balansoare ale RAR si produs in milioane de mostre. Versiunea actuala din polipropilena ofera un confort deosebit acestor scaune.

Scazut: polipropilena vopsita. Diferitele culori ale scaunului si ale bazei permit o multime de combinatii posibile.

Optiuni: Eames Plastic Chair este disponibil ca scaun vizitator, scaun pentru masa, scaun pivotant, fotoliu balansoar si scaune stivuitoare cu bare de conectare pentru randurile de scaune. Scaunul instalat pe bare este adecvat pentru utilizarea in salile de asteptare.

Baza RAR: baza de picioare din sarma de otel cu fire incrucisate si culbutoare din artar masiv (RAR = Rocking Chair Rod Base)

VITRA-rocking-chair-Eames-Plastic-Armchair-RAR-baza-intunecata-si-galben-artar-Pebble---Polipropil-VITRARBDAG-11
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.