ClickCease
Cos cumparaturi

Saba

Filtre
Producător: Saba
CANAPEA GEO, DE LA SABAUneori un nume poate spune multe, alteori spune totul. Geo este un proiect complet.Proportiile au fost concepute cu cea mai mare atentie la detalii si, cu o observare atenta, se va observa ca latimea bratului este usor diferita de cea a spatelui, nevoile ergonomice sunt diferi..
Cere oferta
Producător: Saba
CANAPEA KEPI, DE LA SABADesignul sobru al canapelei Kepi si aspectul vag nordic sunt atenuate de linii rotunjite care adauga caracter si imbunatatesc confortul. Aceasta este canapeaua Kepi, cu simetrie completa, cu doua perne pentru spatar si o perna de scaun.Designul sau curat si eleganta nonsala o..
Cere oferta
Producător: Saba
CANAPEA LES FEMMES, DE LA SABALes Femmes este o canapea modulara cu spatar inalt si sezut confortabil, caracterizata prin forma sa moale, invaluita. Designul sau original permite o libertate maxima de personalizare cu cele trei elemente ale sale: spatele si cotierele pot fi pozitionate intr-o variet..
Cere oferta
Producător: Saba
CANAPEA LIVINGSTON, DE LA SABALivingston creeaza un efect surprinzator printr-o utilizare neasteptata a tetierei care, printr-o simpla rotire, devine un spatar confortabil. Are un spatar „inteligent de care este atasata cu fermoar o perna mai mica. Scaunul moale si informal se sprijina pe o baza d..
Cere oferta
Producător: Saba
CANAPEA MY TAOS, DE LA SABAMy Taos este designul canapelei care comunica cel mai bine identitatea lui Saba. Reproiectarea sa recenta se bazeaza pe cei 4 piloni ai companiei: memorie, confort, design si poezie. My Taos ramane fidel designului sau original, mentinand elementul de fluiditate in miscare..
Cere oferta
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.