ClickCease
Cos cumparaturi

Retur in 14 zile

Ce se intampla daca nu imi plac produsele ?

Puteti returna produsele in 14 zile calendaristice conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014.


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.


Pentru a returna un produs trebuie să solicitati formularul de returnare la Serviciul de Relații cu Clienții
la adresa de mail henderson@henderson.ro. sau un e-mail direct in care sa specificati nr. comenzii dvs.


Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile lucratoare de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit în formularul de returnare.

ATENTIE: Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


*Produsele personalizate sau executate la cererea clientului pot fi inlocuite numai in cazul in care acestea prezinta probleme tehnice, doar in ambalajul original si fara urme de folosire.Se considera produse personalizate si produsele care apar in mai multe dimensiuni si specificatii tehnice la produsul de baza expus pe site.

ATENTIE: Conform ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata:

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:

- contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.


ATENTIE: In perioada de incercare, pastrati ambalajul original.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.