ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Protectii/profile treapta

Filtre
Profil conceput pentru protectia marginii treptelor, realizat din aluminiu eloxat in nuanta argintie, ce se monteaza odata cu placajul ceramic. Este antiderapant datorita striatiilor, cu un aspect elegant, rafinat si destinat spatiilor domestice. Potrivit pentru placari ceramice cu grosimi de pana i..
107,80 lei
Fără TVA:90,59 lei
Profil fabricat din aluminiu de inalta calitate, cu striatii antialunecare si cu un aspect elegant. Marginea verticala ajuta la acoperirea imperfectiunilor aparute prin taierea placilor de ceramica sau parchet. Zona orizontala a profilului este acoperita cu striatii, astfel ea prezinta suficienta si..
89,10 lei
Fără TVA:74,87 lei
Style Stair este un sistem inovator de profile destinat protectiei elegante si sigure a  treptelor si este alcatuit din 3 piese: baza fixare din aluminiu, clips inaltator din rasina vinilica si coltarul de protectie din aluminiu acoperit cu o melamina speciala rezistenta la abraziune si care se prod..
260,70 lei
Fără TVA:219,08 lei
Style Stair este un sistem inovator de profile destinat protectiei elegante si sigure a  treptelor si este alcatuit din 3 piese: baza fixare din aluminiu, inaltator din rasina vinilica si coltarul de protectie din aluminiu acoperit cu o melamina speciala rezistenta la abraziune si care se produce in..
260,70 lei
Fără TVA:219,08 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil de colt realizat din alama naturala care are rolul de a proteja si masca marginea treptelor acoperite cu gresie, parchet sau piatra naturala. Acest profil, datorita materialului din care este realizat, este foarte rezistent la trafic intens, la lovituri si zgariere si poate fi montat inclusiv..
235,32 lei
Fără TVA:197,75 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil pentru trepte produs din inox calitativ AISI 304, avand ca destinatie zonele cu trafic mediu si intens, asa cum sunt spatiile comerciale, mall-uri, scoli, institutii publice, fabrici,etc. Datorita benzii speciale antiderapante SWH profilul poate fi folosit in exterior, in locurile unde sigura..
239,56 lei
Fără TVA:201,31 lei
Profil fabricat pentru protectia marginii treptelor, cu doua benzi autoadezive aplicate longitudinal si realizat din inox lucios standard AISI304/1.4301-V2A, ce se monteaza dupa aplicarea placajului ceramic. Este foarte rezistent la trafic, la uzura si compresiune, antiderapant, cu un aspect elegant..
218,90 lei
Fără TVA:183,95 lei
Bagheta realizata pentru protectia muchiei treptelor, fabricata din inox lucios standard AISI304/1.4301-V2A, care se monteaza dupa aplicarea placajului ceramic. Este foarte rezistenta la trafic, la uzura si compresiune, antiderapanta, cu un aspect elegant, rafinat, dedicat spatiilor comerciale, zone..
198,00 lei
Fără TVA:166,39 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Protectie cu latime foarte mare pentru protectia treptelor si care se aplica dupa ce acoperirile au fost montate. Realizat din aluminiu, profilul are ca destinatie zonele cu trafic mediu dar si intens, spatii unde siguranta impotriva alunecarilor este prioritara: scoli, magazine, mall-uri, hoteluri,..
200,34 lei
Fără TVA:168,35 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Elementele STAIRTEC SWR anti-alunecare sunt datorita designului lor modern si sofisticat, o soluție inovativa pentru trepte si îndeplinesc normele de siguranță intr-un mod alternativ utilizării profilelor liniare. STAIRTEC SWR consta dintr-un buton îngust din inox cu parte vizibila rotunjita, fălțui..
30,74 lei
Fără TVA:25,83 lei
Bagheta solida si durabila ce are ca scop protectia muchiilor treptelor si este realizata din alama naturala sau alama cu finisaj polisat (lucios). Zona orizontala a baghetei este acoperita cu striatii, astfel ea prezinta suficienta siguranta si poate fi montata atat in zonele cu trafic scazut cat s..
298,10 lei
Fără TVA:250,50 lei
Prostyle este un profil tehnic/decorativ, realizat din inox lucios AISI 304, pentru protectia treptelor placate cu ceramica sau parchet. Forma sa clasica, rotunjita, a fost special conceputa astfel, pentru a putea inlocui cu succes, intr-o varianta mai ieftina si mai rezistenta, clasicele elemente c..
209,00 lei
Fără TVA:175,63 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Protectie pentru treapta realizata din aluminiu si acoperita cu o melamina speciala, rezistenta la abraziune, care se produce in opt nuante care imita lemnul dar si in trei nuante metalice obisnuite: argintiu, bronz si auriu. Cele opt nuante de lemn ale melaminei care acopera profilul, fac ca acesta..
261,82 lei
Fără TVA:220,02 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil pentru trepte realizat din inox, avand ca destinatie zonele cu trafic mediu si intens, asa cum sunt spatiile comerciale, mall-uri, scoli, institutii publice, fabrici,etc. Datorita benzii speciale antiderapante SWH profilul poate fi folosit in exterior, in locurile unde siguranta impotriva alu..
249,10 lei
Fără TVA:209,33 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Stairtec FL este un profil tehnic din inox pentru protectia treptelor, a carui design este unul deosebit si care permite crearea unor margini distinctive si elegante. Partea verticala a profilului ascunde eventualele imperfectiuni provenite prin taierea gresiei. In primul rand rolul profilelor pentr..
231,08 lei
Fără TVA:194,18 lei
Profil realizat din inox periat pentru protectia si finisarea eleganta a colturilor treptelor acoperite cu ceramica, parchet sau piatra naturala, inclusiv cele acoperite cu placi ceramice subtiri de 5mm (kerilita sau laminam), cele acoperite cu rasina epoxidica (2mm sau 3mm), dar si pentru placi gro..
154,00 lei
Fără TVA:129,41 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil realizat din aluminiu de inalta calitate avand coltul rotunjit, ceea ce ii ofera un aspect elegant si unic. Marginea verticala ajuta la mascarea imperfectiunilor aparute prin taierea placilor de ceramica sau parchet. Zona orizontala a profilului este acoperita cu striatii, astfel el prezinta ..
128,26 lei
Fără TVA:107,78 lei
Bagheta realizata din aluminiu de inalta calitate avand coltul rotunjit, ceea ce ii ofera un aspect elegant si unic. Marginea verticala ajuta la acoperirea imperfectiunilor aparute prin taierea placilor de ceramica sau parchet. Zona orizontala a baghetei este acoperita cu striatii, astfel ea prezint..
124,30 lei
Fără TVA:104,45 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
STAIRTEC SR is a linear profile, which works very well as stair nosing for steps and finishing trim for all exposed corners, thanks to its quick and practical application covering perfectly well the tile gap over the step while protecting the edge. The SR trim has an extended vertical edge which ser..
116,60 lei
Fără TVA:97,98 lei
Profil conceput pentru protectia marginii treptelor, cu 2 benzi longitudinale autoadezive si realizat din inox satinat AISI 304, ce se monteaza dupa aplicarea placajului ceramic. Este foarte rezistent la trafic, la uzura si compresiune, antiderapant, cu un aspect elegant, rafinat, dedicat spatiilor ..
236,50 lei
Fără TVA:198,74 lei
Profil pentru protectia treptelelor, foarte rezistent si elegant, realizat din inox satinat de inalta calitate AISI 304. Se monteaza odata cu placajul ceramic, flansa perforata de prindere in adeziv asigurand o fixare sigura si de durata. Profilul este produs intr-o gama larga de inaltimi, cuprinse ..
467,50 lei
Fără TVA:392,86 lei
Profil pentru protectia treptelor realizat din inox lucios AISI 304, care are si rolul de a masca elegant rostul de imbinare dintre treapta si contratreapta. Sectiunea sa reversibila ii permite potrivirea cu diferite grosimi (8mm - 30mm) de placaje: gresie, marmura, granit, piatra naturala, samd. Es..
231,00 lei
Fără TVA:194,12 lei
Protectie pentru coltul treptelor realizata din lemn solid de stejar si o parte perforata din aluminiu, care se monteaza in adeziv, odata cu aplicarea placilor ceramice sau a parchetului. Forma sa de 90°, simpla si eleganta, recomanda aceast profil atat pentru spatiile moderne cat si pentru cele tra..
591,80 lei
Fără TVA:497,31 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Protectie pentru coltul treptelor realizata din lemn solid de stejar si o parte perforata din aluminiu, care se monteaza in adeziv, odata cu aplicarea placilor ceramice sau a parchetului. Forma simpla si eleganta recomanda aceast profil atat pentru spatiile moderne cat si pentru cele traditionale. P..
474,89 lei
Fără TVA:399,07 lei
Afişare 1 - 24 din 27 (2 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.