ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Profile/praguri trecere

Filtre
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil realizat din inox lucios, folosit ca trecere eleganta in situatii cu diferente de nivel de pana la 11mm. Bagheta face o tranzitie lina si discreta intre placile de gresie, parchet, marmura si linoleu, mocheta sau parchet laminat aflate la nivele diferite. Se aplica peste pardoselile deja mont..
133,56 lei
Fără TVA:112,24 lei
Avand o forma semirotunda, acest profil este destinat folosirii la trepte sau la capetele pardoselii. De asemenea se mai poate folosi ca profil de trecere intre acoperiri la niveluri diferite: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Realizat din alama, acest profil ofera ..
258,50 lei
Fără TVA:217,23 lei
Profil fabricat din aluminiu eloxat care realizeaza o trecere lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Avand o forma semirotunda, acest profil mai este destinat folosirii la trepte sau la capetele pardoselii. Se recomanda a se monta in spatii domestice ca si trecere intre acoperiri cu..
99,00 lei
Fără TVA:83,19 lei
Profil realizat din alama naturala care realizeaza o panta lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste ca si trecere intre acoperiri cu inaltimi medii, cuprinse intre 8mm si 10mm: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Datorita perforatiilor prof..
282,70 lei
Fără TVA:237,56 lei
Profil fabricat din aluminiu eloxat care realizeaza o trecere lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste in spatii domestice ca si trecere intre acoperiri cu inaltimi medii, cuprinse intre 8mm si 10mm: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Dato..
146,30 lei
Fără TVA:122,94 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil fabricat din inox calitativ AISI304 care realizeaza o panta lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste ca si trecere intre acoperiri cu inaltime medie: parchet, gresie, laminate si acoperiri subtiri, de pana in 5mm cum sunt: covoare pvc, mocheta, placi de kerlita sau..
199,28 lei
Fără TVA:167,46 lei
Trecere din aluminiu cu 2 benzi continue de autoadeziv, acoperita cu o pelicula fina ce imita lemnul in 30 de nuante, capabila sa acopere rosturi late. Se poate folosi pentru trecerile aflate la acelasi nivel dintre diferitele tipuri de acoperiri de genul parchet/gresie sau parchet laminat/gresie. D..
212,30 lei
Fără TVA:178,40 lei
Bagheta de trecere cu fixare simpla si rapida cu ajutorul celor doua benzi autoadezive continue din dotare, produsa din aluminiu si acoperita cu o pelicula ce imita 9 nuante de lemn. Ea este destinata trecerilor dintre pardoseli din lemn si gresie sau parchet laminat, aflate la acelasi nivel. Datori..
150,70 lei
Fără TVA:126,64 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea inaltimii, acest tip de profil permite adaptarea la diferite grosimi de parchet, putand fi ..
279,84 lei
Fără TVA:235,16 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea inaltimii, acest tip de profil permite adaptarea la diferite grosimi de parchet, putand fi ..
279,84 lei
Fără TVA:235,16 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil de trecere tip T realizat din inox periat AISI304 cu latimea de 2cm, potrivit pentru trecerile dintre acoperiri aflate la acelasi nivel sau cu diferente de nivel de pana in maxim 3mm. Este un profil elegant si rezistent in acelasi timp, potrivit atat pentru spatii private cat si pentru zone c..
185,50 lei
Fără TVA:155,88 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil de trecere multifunctional, elegant si durabil realizat din inox calitativ AISI304, rezistent la coroziune si la traficul intens. Datorita formei si latimii sale de 2.7cm acest profil poate fi folosit ca si profil de trecere la acelasi nivel intre diferite tipuri de pardoseli: gresie-parchet,..
265,00 lei
Fără TVA:222,69 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil de trecere realizat din alama polisata, capabil sa acopere latimi rosturi de pana la 10cm. Poate fi folosit pentru trecerile aflate la acelasi nivel dintre diferitele tipuri de acoperiri sau pentru a proteja peretii de lovituri in: spitale, scoli, institutii publice, etc. Se fixeaza prin lipi..
390,08 lei
Fără TVA:327,80 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Prag de trecere sau de capat realizat din alama polisata pentru diferite diferente de nivel cuprinse intre 4.5mm si 12.5mm. De asemenea profilul mai poate ascunde imperfectiunile de taiere ale placilor de gresie, parchet, marmura, etc. Datorita materialului din care este realizat pragul poate fi mon..
275,60 lei
Fără TVA:231,60 lei
Proelegant Curve face parte din categoria profilelor curbabile de trecere care au un sistem de perforatii special, datorita carora profilele se pot curba dupa diversele forme care se doresc in amenajari. Este realizat din aluminiu eloxat si are rol pur decorativ, latimea sa fiind de doar 6mm. Cu ina..
110,00 lei
Fără TVA:92,44 lei
Acest profil face parte din categoria baghetelor curbabile de trecere care au un sistem de perforatii special, datorita carora profilele se pot curba dupa diversele forme care se doresc in amenajari. Este realizat din aluminiu eloxat si are rol pur decorativ, latimea sa fiind de doar 8mm. De asemene..
121,00 lei
Fără TVA:101,68 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Prag de trecere realizat din inox AISI 304 pentru pardoseli aflate la acelasi nivel: gresie-parchet, gresie-gresie, gresie-placi laminate,etc. Datorita formei sale in Z acest profil se monteaza odata cu acoperirile, cu aripa perforata aplicata in patul de adeziv obtinand astfel o fixare puternica si..
174,90 lei
Fără TVA:146,97 lei
Trecere T de doar 14mm latime realizata din alama polisata cu un aspect lucios, modern, pentru treceri intre pardoselile aflate la acelasi nivel: gresie-parchet, parchet-parchet, gresie-gresie,etc. Ascunde imperfectiunile aparute prin taierea placilor de gresie sau parchet si permite dilatarea acest..
115,50 lei
Fără TVA:97,06 lei
Bagheta eleganta produsa din alama lucioasa, care poate fi folosita atat ca si profil de trecere la nivel dar si ca brau pentru faianta. Acest profil se produce cu latimea la vedere de 6mm si in intervalul de inaltimi cuprins intre 8mm si 14mm, astfel el se potriveste cu o gama foarte larga de acope..
217,80 lei
Fără TVA:183,03 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Este realizat din inox lucios si poate fi folosit impreuna cu diferite tipuri de acoperiri: parchet, placi laminate, gresie, marmura, granit, piatra naturala, etc. Acest profil are atat un rol practic, ca si profil de dilatare de capat, cat si un rol estetic, de design, pentru cei care nu vor sa fol..
170,66 lei
Fără TVA:143,41 lei
Bagheta de capat curbabila produsa din aluminiu eloxat in nuanta argintiu satinat, ea are o flexibilitate buna si poate fi indoita dupa diverse forme dorite. Avand latimea de 15mm ea acopera bine o eventuala dilatare a placilor de parchet, iar prin constructia ei protejeaza muchia exterioara a placi..
104,50 lei
Fără TVA:87,82 lei
Profil din aluminiu eloxat acoperit in 10 nuante de lemn, conceput pentru zonele de capat ale acoperirilor de parchet sau ceramica, carora le ofera un finisaj elegant si stabil. Profilul are o flexibilitate buna si poate fi indoit dupa diverse forme dorite. Datorita celor doua variante de inaltimi i..
173,80 lei
Fără TVA:146,05 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil din aluminiu conceput pentru zonele de terminatie dintre parchet si perete sau pentru zonele de imbinare dintre parchet si alte tipuri de pardoseala, carora le ofera un finisaj elegant si igienic. De asemenea mai poate fi folosit ca si profil de dilatare sau ca si alternativa pentru plintele ..
93,28 lei
Fără TVA:78,39 lei
Bagheta din aluminiu eloxat acoperita in 18 nuante de lemn, conceputa pentru zonele de capat dintre parchet si perete sau pentru zonele de imbinare dintre parchet si melamina, carora le ofera un finisaj elegant si stabil. Datorita gamei largi de inaltimi in care se produce (9mm, 11mm si 15mm), profi..
138,60 lei
Fără TVA:116,47 lei
Afişare 1 - 24 din 75 (4 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.