ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Profile si accesorii

Filtre
Adeziv universal foarte puternic pe bază de MS polimeri, cu lipire rapida si aderenţă iniţială ridicată, pentru orice aplicaţie de lipire, fixare şi etanşare pe orice tip de suprafaţă (netedă, poroasă şi nonporoasă). Poate fi utilizat atât la interior cât şi la exterior avand o aderenţă iniţială rid..
40,00 lei
Fără TVA:33,61 lei
Producător: KERAKOLL
Scurgere laterala cu teava de evacuare conica, care are rolul de a prelua si evacua apa de pe terase si balcoane. Este realizata dintr-un material special, rezistent la caldura, raze UV, socuri si conditii meteo extreme: ASA - Acrylonitrile Styrene Acrylate. Se potriveste in sistem cu diferitele hid..
145,00 lei
Fără TVA:121,85 lei
Producător: KERAKOLL
Aquastop Nanosil este un sigilant organic, eco-compatibil, silanic si neutru, folosit la etansarea impermeabila a instalatiilor hidraulice si electrice, a corpurilor de trecere si a elementelor de constructie din piscine si din sistemele Aquaexpert. El prezinta o aderenta ridicata si o elasticitate ..
57,00 lei
Fără TVA:47,90 lei
Profil conceput pentru protectia marginii treptelor, realizat din aluminiu eloxat in nuanta argintie, ce se monteaza odata cu placajul ceramic. Este antiderapant datorita striatiilor, cu un aspect elegant, rafinat si destinat spatiilor domestice. Potrivit pentru placari ceramice cu grosimi de pana i..
107,80 lei
Fără TVA:90,59 lei
Profil fabricat din aluminiu de inalta calitate, cu striatii antialunecare si cu un aspect elegant. Marginea verticala ajuta la acoperirea imperfectiunilor aparute prin taierea placilor de ceramica sau parchet. Zona orizontala a profilului este acoperita cu striatii, astfel ea prezinta suficienta si..
89,10 lei
Fără TVA:74,87 lei
Realizand o etansare exacta, discreta si foarte eleganta intre marginea caditei de dus si perete, acest profil alb este realizat din rasina vinilica cu proprietati antisoc. Astfel el se integreaza si se potriveste perfect cu designul si culoarea caditei de dus. Montajul sau se poate face cu ajutorul..
170,50 lei
Fără TVA:143,28 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil realizat din inox lucios, folosit ca trecere eleganta in situatii cu diferente de nivel de pana la 11mm. Bagheta face o tranzitie lina si discreta intre placile de gresie, parchet, marmura si linoleu, mocheta sau parchet laminat aflate la nivele diferite. Se aplica peste pardoselile deja mont..
133,56 lei
Fără TVA:112,24 lei
Avand o forma semirotunda, acest profil este destinat folosirii la trepte sau la capetele pardoselii. De asemenea se mai poate folosi ca profil de trecere intre acoperiri la niveluri diferite: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Realizat din alama, acest profil ofera ..
258,50 lei
Fără TVA:217,23 lei
Profil fabricat din aluminiu eloxat care realizeaza o trecere lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Avand o forma semirotunda, acest profil mai este destinat folosirii la trepte sau la capetele pardoselii. Se recomanda a se monta in spatii domestice ca si trecere intre acoperiri cu..
99,00 lei
Fără TVA:83,19 lei
Profil realizat din alama naturala care realizeaza o panta lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste ca si trecere intre acoperiri cu inaltimi medii, cuprinse intre 8mm si 10mm: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Datorita perforatiilor prof..
282,70 lei
Fără TVA:237,56 lei
Profil fabricat din aluminiu eloxat care realizeaza o trecere lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste in spatii domestice ca si trecere intre acoperiri cu inaltimi medii, cuprinse intre 8mm si 10mm: parchet-gresie, laminat-gresie, gresie-gresie, mocheta-gresie, etc. Dato..
146,30 lei
Fără TVA:122,94 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil fabricat din inox calitativ AISI304 care realizeaza o panta lina si eleganta intre pardoseli cu diferente de nivel. Se foloseste ca si trecere intre acoperiri cu inaltime medie: parchet, gresie, laminate si acoperiri subtiri, de pana in 5mm cum sunt: covoare pvc, mocheta, placi de kerlita sau..
199,28 lei
Fără TVA:167,46 lei
Trecere din aluminiu cu 2 benzi continue de autoadeziv, acoperita cu o pelicula fina ce imita lemnul in 30 de nuante, capabila sa acopere rosturi late. Se poate folosi pentru trecerile aflate la acelasi nivel dintre diferitele tipuri de acoperiri de genul parchet/gresie sau parchet laminat/gresie. D..
212,30 lei
Fără TVA:178,40 lei
Bagheta de trecere cu fixare simpla si rapida cu ajutorul celor doua benzi autoadezive continue din dotare, produsa din aluminiu si acoperita cu o pelicula ce imita 9 nuante de lemn. Ea este destinata trecerilor dintre pardoseli din lemn si gresie sau parchet laminat, aflate la acelasi nivel. Datori..
150,70 lei
Fără TVA:126,64 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea inaltimii, acest tip de profil permite adaptarea la diferite grosimi de parchet, putand fi ..
279,84 lei
Fără TVA:235,16 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea inaltimii, acest tip de profil permite adaptarea la diferite grosimi de parchet, putand fi ..
279,84 lei
Fără TVA:235,16 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil de trecere tip T realizat din inox periat AISI304 cu latimea de 2cm, potrivit pentru trecerile dintre acoperiri aflate la acelasi nivel sau cu diferente de nivel de pana in maxim 3mm. Este un profil elegant si rezistent in acelasi timp, potrivit atat pentru spatii private cat si pentru zone c..
185,50 lei
Fără TVA:155,88 lei
Producător: KERAKOLL
Banda hidroizolanta Aquastop 100 este impermeabilă si elastică, fabricata din polietilenă si acoperită pe ambele părţi cu polipropilenă neţesută. Astfel are o aderenţă ridicată pentru rosturi de fracţionare-dilatare în sistemul AquaExpert 2 şi la etansarea rosturilor dintre membrane adiacente în sis..
480,00 lei
Fără TVA:403,36 lei
Producător: KERAKOLL
Bandă din polipropilenă neţesută cu lățimea de 140 mm si tratare impermeabilă, rezistentă la agenţii alcalini şi cu aderenţă ridicată pentru rosturi perimetrale în sistemul AquaExpert 1 de aplicat cu Aquastop Nanoflex. Aquastop 70 permite sigilarea rosturilor perimetrale în mod rapid, garantând impe..
645,00 lei
Fără TVA:542,02 lei
Producător: KERAKOLL
Adeziv pentru placi ceramice de dimensiuni medii si mari (ex. 20x90, 30x60, 60x60, 80x80,etc), care in contact cu apa de amestec se transforma intr-o pasta cu consistenta unui gel cu o tixotropie foarte ridicata, care isi pastreaza forma si grosimea sub placi si garanteaza o fluiditate inegalabila. ..
115,00 lei
Fără TVA:96,64 lei
Producător: KERAKOLL
Gel-adeziv hibrid ultradeformabil, ultraprelucrabil, testat pentru conditii si utilizari extreme. Acest adeziv lipeste si fixeaza definitiv placi ceramice de orice fel si orice grosime: mozaic din sticla,marmura, granit, klinker, gresie, laminam, metal, etc. peste orice tip de suport, atat la interi..
285,00 lei
Fără TVA:239,50 lei
Producător: KERAKOLL
Acesta este un gel-adeziv structural, flexibil, multi-uz, pe baza de geo-liant exclusiv Kerakoll, pentru lipirea chiar si in conditii extreme a tuturor tipurilor de materiale, pe toate suporturile si pentru orice utilizare, Eco-compatibil. Este disponibil in 2 culori, gri si alb.Pretul afisat este p..
158,00 lei
Fără TVA:132,77 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Picuratoarele din gama Bordertec BBS/BCS sunt in mod normal picuratoare drepte pentru terase si balcoane. Dar prin simpla taiere din loc in loc, cu foarfeca de tabla sau flexul, a partii metalice care vine montata sub gresie pana la punctul in care aceasta se intalneste cu ''fusta'' verticala, putem..
210,94 lei
Fără TVA:177,26 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator reversibil special conceput pentru placi ceramice cu grosimi mari: marmura, granit, piatra naturala, etc. si care poate acoperi un interval de grosimi cuprins intre 10mm si 100mm. Datorita talpii orizontale perforate cu latimea de 7cm pentru fixarea in adeziv, acest profil poate fi ..
243,80 lei
Fără TVA:204,87 lei
Afişare 1 - 24 din 225 (10 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.