ClickCease
Cos cumparaturi

Profile pentru parchet/lemn

Filtre
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Trecere din aluminiu cu 2 benzi continue de autoadeziv, acoperita cu o pelicula fina ce imita lemnul in 30 de nuante,capabila sa acopere rosturi late. Se poate folosi pentru trecerile aflate la acelasi nivel di..
229,67 lei
Fără TVA:193,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta de trecere cu fixare simpla si rapida cu ajutorul celor doua benzi autoadezive continue din dotare, produsa din aluminiu si acoperita cu o pelicula ce imita 9nuante de lemn. Ea este destinata trecerilor..
163,03 lei
Fără TVA:137,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea i..
314,16 lei
Fără TVA:264,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea i..
314,16 lei
Fără TVA:264,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Plinta realizata din rasina expandata, cu inaltimea de 7cm,latimea de 16mm si lungimea de 2,5m,produsa in 30 de nuante de lemn si 3 nuante clasice, mate: argintiu satinat, alb si negru. Se potriveste cu majorit..
58,31 lei
Fără TVA:49,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Plinta flexibila, cauciucata,igienica, puternica sirezistenta la lovituri,dedicata in special zonelor cu trafic, pentru spatii publice, zone industriale, depozite, haleproductie, scoli, sali de sport, vestiare,..
10,12 lei
Fără TVA:8,50 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil din aluminiu conceput pentru zonele de terminatie dintre parchet si perete sau pentru zonele de imbinare dintre parchet si alte tipuri de pardoseala,carora le ofera un finisaj elegant si igienic. De asem..
104,72 lei
Fără TVA:88,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta din aluminiu eloxat acoperita in18 nuante de lemn, conceputa pentru zonele de capat dintre parchet si perete sau pentru zonele de imbinare dintre parchet si melamina,carora le ofera un finisaj elegant s..
149,94 lei
Fără TVA:126,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Protectie pentru coltul treptelor realizata din lemn solidde stejar si o parte perforata din aluminiu, care se monteaza in adeziv, odata cu aplicareaplacilor ceramice sau a parchetului. Forma sa de 90ÂÃ..
640,22 lei
Fără TVA:538,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil de trecere dedicatpardoselilordin lemn intre care exista diferente de nivel cuprinse intre 6 si 11mm. Profilul este realizat cu ajutorul sistemului inovativMulticlip, care datorita clipsului special de i..
333,20 lei
Fără TVA:280,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil de trecere pentru pardoseli din lemn aflate la acelasi nivel sau avand diferente de nivel de pana la 3mm. Datorita sistemului inovativ Multiclip, format din unul sau mai multe clipsuri pentru reglarea in..
308,21 lei
Fără TVA:259,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil de trecere realizat din aluminiu eloxat, dedicat pardoselilor intre care exista diferente de nivel cuprinse intre 6 si 11mm. Este un profil inovativ si foarte practic care realizeaza o trecere lina intre..
234,43 lei
Fără TVA:197,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Trecere din aluminiu eloxat produsa in 3 nuante de culoare: argintiu satinat, auriu si bronz. Profilul se monteaza odata cu placile de parchet sau gresie iar datorita latimii sale de 3cm permite miscarile de di..
124,95 lei
Fără TVA:105,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil de trecere T fabricatdin aluminiu si acoperit cu melamina speciala, rezistenta la abraziune,al carui rol este acela de a realiza o trecere cat mai discreta si elegantaintre pardoselile aflate la acelasi ..
142,80 lei
Fără TVA:120,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. SOL 4OP este un sistem inovator compus din 3 piese si destinat trecerilor la acelasi nivel care este alcatuit dintr-o baza de fixare din aluminiu, un inaltator din rasina vinilica si profilulexterior din alumin..
291,55 lei
Fără TVA:245,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Zero Curve reprezinta un sisteminovator de profile destinat trecerilor elegante si sigure dintre diferite pardoseli aflate la niveluri diferite si este alcatuit din3 piese: baza fixare din aluminiu, clips inalt..
298,69 lei
Fără TVA:251,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil din aluminiu cu 2 benzi continue de autoadeziv, acoperitcu o pelicula fina care imita lemnul in 30 de nuante,capabila sa acopere rosturi late. Se poate folosi pentru trecerile aflate la niveluri diferite..
252,28 lei
Fără TVA:212,00 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.