ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Profile mocheta/dale vinilice LVT

Filtre
Profil destinat inchiderii elegante dintre dalele din vinil LVT (Luxury Vinyl Tiles), kerlita si alte tipuri de acoperiri subtiri cu peretii sau ramele geamurilor. Datorita latimii sale si a modului de montaj acest profil poate avea si rol de profil de dilatare sau poate fi folosit ca si alternativa..
104,50 lei
Fără TVA:87,82 lei
Profil fabricat din aluminiu, special conceput pentru fixarea si mascarea marginilor mochetei. Acesta face o trecere eleganta si sigura intre doua tipuri de mocheta fara a lasa marginile acestora sa se desprinda, strangandu-le puternic intre baza care are carlige de fixare si profilul de trecere (TO..
166,10 lei
Fără TVA:139,58 lei
Profil realizat din aluminiu eloxat si potrivit pentru mascarea practica si eleganta a marginilor de mocheta. Introduceti mocheta in interiorul profilului si apasati marginea acestuia pentru o fixare sigura si de lunga durata. Fixarea pe suport a profilului se face fie prin lipire cu ajutorul adeziv..
60,50 lei
Fără TVA:50,84 lei
Profil de trecere pentru diferente mici de nivel (4mm - 6mm), special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinil cunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles). Aceasta bagehta realizata din aluminiu eloxat sau acoperita cu o melamina speciala care imita lemnul in 30 d..
108,90 lei
Fără TVA:91,51 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Sistem de trecere pentru diferente mici de nivel (4mm - 6mm), special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinil, cunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles). Este realizat din aluminiu eloxat in trei nuante sau acoperit cu o melamina speciala care imita lemnul in 1..
121,90 lei
Fără TVA:102,44 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Sistem de trecere special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinil, cunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles). Este realizat din aluminiu eloxat in trei nuante sau acoperit cu o melamina speciala care imita lemnul in 11 nuante si are ca scop realizarea unei trec..
116,60 lei
Fără TVA:97,98 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.