ClickCease
Cos cumparaturi

Profile mocheta/dale vinilice LVT

Filtre
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil destinat inchiderii elegante dintre dalele din vinil LVT (Luxury Vinyl Tiles), kerlita si alte tipuri de acoperiri subtiri cu peretii sau ramele geamurilor.Datorita latimii sale si a modului de montaj ac..
121,38 lei 142,80 lei
Fără TVA:102,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil fabricatdin aluminiu, special conceputpentru fixarea si mascarea marginilor mochetei. Acesta face o trecere eleganta si sigura intre doua tipuri de mocheta fara a lasa marginile acestora sa se desprinda,..
201,29 lei 236,81 lei
Fără TVA:169,15 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil realizat din aluminiu eloxat si potrivit pentru mascarea practica si eleganta a marginilor de mocheta. Introduceti mocheta in interiorul profilului si apasati marginea acestuia pentru o fixare sigura si ..
68,78 lei 80,92 lei
Fără TVA:57,80 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil de trecere pentru diferente mici de nivel (4mm - 6mm),special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinilcunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles).Aceasta bagehta reali..
120,37 lei 141,61 lei
Fără TVA:101,15 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Sistem de trecere pentru diferente mici de nivel(4mm - 6mm),special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinil, cunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles). Este realizat din a..
174,99 lei 205,87 lei
Fără TVA:147,05 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Sistem de trecere special conceput pentru noile tipuri de dale si placi realizate din vinil, cunoscute si sub denumirea de LVT (Luxury Vinyl Tiles). Este realizatdin aluminiu eloxat in trei nuante sau acoperitc..
167,91 lei 197,54 lei
Fără TVA:141,10 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.