ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Profile etansare cazi-cadite

Filtre
Realizand o etansare exacta, discreta si foarte eleganta intre marginea caditei de dus si perete, acest profil alb este realizat din rasina vinilica cu proprietati antisoc. Astfel el se integreaza si se potriveste perfect cu designul si culoarea caditei de dus. Montajul sau se poate face cu ajutorul..
170,50 lei
Fără TVA:143,28 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil realizat din inox periat calitativ antipata AISI304, cu rol decorativ dar si de etansare, special conceput pentru paravanele de sticla din zona dusurilor cu grosimi de 8 si 10mm. Se monteaza odata cu gresia sau faianta si se fixeaza direct in adezivul pentru ceramica. Placile ceramice se fixe..
249,10 lei
Fără TVA:209,33 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Realizeaza o imbinare/etanasare exacta, discreta si foarte eleganta intre marginea caditei de dus si perete. Acest profil este realizat dintr-un material special: Metacrilat, acelasi material din care sunt realizate cazile si caditele moderne de dus. Astfel el se integreaza si se potriveste perfect ..
178,08 lei
Fără TVA:149,65 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Realizat pentru etansarea si mascarea rosturilor dintre pereti si caditele de dus. Datorita dimensiunilor sale poate masca rosturi de pana la 2cm latime. Este fabricat dintr-un material special: Resintop care are o toleranta crescuta la abraziune, precum si la concentratii de ciuperci si bacterii. P..
68,90 lei
Fără TVA:57,90 lei
Bagheta de etansare lata Proseal 50 este destinata etansarii si mascarii igienice a rosturilor dintre pereti si caditele de dus. Este fabricata din rasina vinilica antisoc, are o toleranta crescuta la abraziune, precum si la concentratii de ciuperci si bacterii. Profilul nu ingalbeneste in timp. Pri..
165,00 lei
Fără TVA:138,66 lei
Profil realizat din aluminiu eloxat, cu rol decorativ dar si de etansare, special conceput pentru paravanele de sticla din zona dusurilor. Prolistel Channel se monteaza odata cu gresia sau faianta si se fixeaza direct in adezivul pentru ceramica. Placile ceramice se fixeaza la nivel cu profilul, sti..
203,50 lei
Fără TVA:171,01 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.