ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Profile cu leduri

Filtre
Prolistel Led este un profil inovativ realizat din aluminiu satinat sau lucios, cu o inaltime de 2cm si o adancime de 8mm, conceput pentru a putea fi echipat cu un sistem de iluminare prin leduri care pot genera o lumina calda, rece sau neutra. Datorita formei sale, profilul se fixeaza prefect in pa..
218,90 lei
Fără TVA:183,95 lei
Producător: KLUS DESIGN
Profil arhitectural cu leduri dedicat montajului intre placile din gips carton. Realizat din aluminiu eloxat, inaltimea acestui profil este gandita astfel incat sa poata produce o singura linie de lumina cu ajutorul a doua benzi cu leduri distantate aproximativ 7mm, a caror diode sunt dispuse din 15..
275,00 lei
Fără TVA:231,09 lei
Producător: KLUS DESIGN
Profil din aluminiu natur si eloxat cu leduri  avand destinatie universala, pentru spatii interioare si exterioare. Se poate fixa cu adeziv in cantul realizat treptelor din lemn sau balustradelor pentru a lumina zona scarilor, poate fi folosit pentru iluminarea vitrinelor, dulapurilor dar si pentru ..
100,00 lei
Fără TVA:84,03 lei
Profil de treapta inovativ si modern, realizat din aluminiu eloxat satinat, care se fixeaza pe marginea treptelor prin lipire sau prin fixarea mecanica cu dibluri. Acest profil are pe partea sa verticala un canal, in interiorul caruia se lipeste banda led autoadeziva care poate genera o lumina calda..
380,60 lei
Fără TVA:319,83 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.