ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Produse Kerakoll/Chituri/Adezivi

Filtre
Adeziv universal foarte puternic pe bază de MS polimeri, cu lipire rapida si aderenţă iniţială ridicată, pentru orice aplicaţie de lipire, fixare şi etanşare pe orice tip de suprafaţă (netedă, poroasă şi nonporoasă). Poate fi utilizat atât la interior cât şi la exterior avand o aderenţă iniţială rid..
40,00 lei
Fără TVA:33,61 lei
Producător: KERAKOLL
Aquastop Nanosil este un sigilant organic, eco-compatibil, silanic si neutru, folosit la etansarea impermeabila a instalatiilor hidraulice si electrice, a corpurilor de trecere si a elementelor de constructie din piscine si din sistemele Aquaexpert. El prezinta o aderenta ridicata si o elasticitate ..
57,00 lei
Fără TVA:47,90 lei
Producător: KERAKOLL
Banda hidroizolanta Aquastop 100 este impermeabilă si elastică, fabricata din polietilenă si acoperită pe ambele părţi cu polipropilenă neţesută. Astfel are o aderenţă ridicată pentru rosturi de fracţionare-dilatare în sistemul AquaExpert 2 şi la etansarea rosturilor dintre membrane adiacente în sis..
480,00 lei
Fără TVA:403,36 lei
Producător: KERAKOLL
Bandă din polipropilenă neţesută cu lățimea de 140 mm si tratare impermeabilă, rezistentă la agenţii alcalini şi cu aderenţă ridicată pentru rosturi perimetrale în sistemul AquaExpert 1 de aplicat cu Aquastop Nanoflex. Aquastop 70 permite sigilarea rosturilor perimetrale în mod rapid, garantând impe..
645,00 lei
Fără TVA:542,02 lei
Producător: KERAKOLL
Gel-adeziv hibrid ultradeformabil, ultraprelucrabil, testat pentru conditii si utilizari extreme. Acest adeziv lipeste si fixeaza definitiv placi ceramice de orice fel si orice grosime: mozaic din sticla,marmura, granit, klinker, gresie, laminam, metal, etc. peste orice tip de suport, atat la interi..
285,00 lei
Fără TVA:239,50 lei
Producător: KERAKOLL
Acesta este un gel-adeziv structural, flexibil, multi-uz, pe baza de geo-liant exclusiv Kerakoll, pentru lipirea chiar si in conditii extreme a tuturor tipurilor de materiale, pe toate suporturile si pentru orice utilizare, Eco-compatibil. Este disponibil in 2 culori, gri si alb.Pretul afisat este p..
158,00 lei
Fără TVA:132,77 lei
Producător: KERAKOLL
Dupa chituirea rosturilor dintre placile ceramice pot aparea pete si murdarie pe suprafata acestora, astfel cei de la Kerakoll au realizat un detergent lichid special pentru curatarea reziduurilor si petelor generate de chiturile Fugalite. Fuga-soap Eco este un detergent eco-compatibil, pe baza de a..
85,00 lei
Fără TVA:71,43 lei
Producător: KERAKOLL
Fugalite Bio de culoare alba este un chit epoxidic pe bază de apă, hipoalergenic, destinat rostuirii impermeabile şi anti-pată cu efect de mătase a gresiei porţelanate, pietrei naturale şi mozaicului de sticlă, atat la interior cat si la exterior datorita rezistentei sale la razele UV. Acesta este t..
225,00 lei
Fără TVA:189,08 lei
Producător: KERAKOLL
Fugalite Bio colorat este un chit epoxidic pe bază de apă, destinat rostuirii impermeabile şi anti-pată cu efect de mătase a gresiei porţelanate si mozaicului de sticlă, atat la interior cat si la exterior datorita rezistentei sale la razele UV. Acesta este testat dermatologic si hipoalergenic, fiin..
225,00 lei
Fără TVA:189,08 lei
Producător: KERAKOLL
Pentru noile pardoseli ceramice care imita parchetul alegerea chitului pentru rosturi poate fi o adevarata provocare. Astfel specialistii companiei italiene Kerakoll au dezvoltat o solutie inovativa pentru astfel de situatii: Fugalite bio Parquet. Doar acest chit poate reproduce efectul continuu al ..
225,00 lei
Fără TVA:189,08 lei
Producător: KERAKOLL
Fugalite Eco Invizibil este “sticlă” lichidă obţinută dintr-un amestec perfect calibrat de perle foarte fine din sticlă pură şi o răşină exclusivă transparentă, ideală pentru chituirea mozaicurilor de sticlă si a ceramicii. Capacitatea optimă de prelucrare şi curăţare în faza de aplicare a Fugalite ..
275,00 lei
Fără TVA:231,09 lei
Producător: KERAKOLL
Hidroizolatie revolutionara monocomponenta, armata la nivel molecular cu ajutorul Nanotehnologiei, impermeabila, flexibila, transpiranta, antialcalina si rezistenta la clor, perfecta pentru hidroizolarea teraselor, balcoanelor, piscinelor si bailor inainte de aplicarea placilor ceramice: gresie, pi..
415,00 lei
Fără TVA:348,74 lei
Producător: KERAKOLL
Hidroizolatie lichida, gata de utilizare pentru impermeabilizarea in presiune pozitiva a suprafetelor interioare: bai, spatii dus, bucatarii si alte incaperi supuse constant umiditatii sau saturate cu vapori. Se poate aplica cu pensula, bidineaua, trafaletele sau gletiera peste pardoseli din beton, ..
235,00 lei
Fără TVA:197,48 lei
Producător: KERAKOLL
Plasa speciala de armare realizata din fibra de sticla si rezistenta la agentii alcalini, specifica pentru intarirea membranei hidroizolante eco-compatibile Aquastep Nanoflex in sistemul Aquaexpert 2. Potrivita peentru terase, balcoane si suprafete mari. Angrenare superioara cu Aquastop Nanoflex. Fa..
565,00 lei
Fără TVA:474,79 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.