ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Picuratoare terase/balcoane

Filtre
Producător: KERAKOLL
Scurgere laterala cu teava de evacuare conica, care are rolul de a prelua si evacua apa de pe terase si balcoane. Este realizata dintr-un material special, rezistent la caldura, raze UV, socuri si conditii meteo extreme: ASA - Acrylonitrile Styrene Acrylate. Se potriveste in sistem cu diferitele hid..
145,00 lei
Fără TVA:121,85 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Picuratoarele din gama Bordertec BBS/BCS sunt in mod normal picuratoare drepte pentru terase si balcoane. Dar prin simpla taiere din loc in loc, cu foarfeca de tabla sau flexul, a partii metalice care vine montata sub gresie pana la punctul in care aceasta se intalneste cu ''fusta'' verticala, putem..
210,94 lei
Fără TVA:177,26 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator reversibil special conceput pentru placi ceramice cu grosimi mari: marmura, granit, piatra naturala, etc. si care poate acoperi un interval de grosimi cuprins intre 10mm si 100mm. Datorita talpii orizontale perforate cu latimea de 7cm pentru fixarea in adeziv, acest profil poate fi ..
243,80 lei
Fără TVA:204,87 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Coltarele (BBSE-A si BCSE-A) sunt realizate din aluminiu pentru zonele de colt ''exterior'' cu imbinare la 90º. Au atat un rol estetic cat si unul practic, deoarece imbinarea se face corect iar astfel murdaria nu se mai scurge prin rostul care ar fi ramas intre profile. Se produc in nuantele profile..
148,40 lei
Fără TVA:124,71 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Elemente de prelungire realizate din aluminiu (BBSG-A si BCSG-A), pentru profilele picurator Bordertec BBS si Bordertec BCS. Au rolul de a realiza imbinari corecte si estetice intre doua sau mai multe profile picurator sau intre profilul picurator si coltarele la 90º. Latimea lor de 6cm permite dila..
31,80 lei
Fără TVA:26,72 lei
Picuratorul din aluminiu indeparteaza apa si murdaria care apar pe terase si balcoane in timpul ploilor si ninsorilor, astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de pete sau scurgeri.Avantaje produs:- talpa montaj perforata cu latime mare (7.5cm) pentru o fixare de durata sub placaju..
176,00 lei
Fără TVA:147,90 lei
Profil produs din aluminiu, cu rolul de a face o inchidere eleganta si practica la imbinarea aleilor si teraselor cu zonele de pamant sau cu pietris decorativ. Se acopera cu placi ceramice de grosimi medii: gresie, marmura, granit, etc. si care pot acoperi un interval de grosimi cuprins intre 10mm s..
270,60 lei
Fără TVA:227,40 lei
Este un profil realizat din aluminiu, care are rolul de a face o inchidere eleganta si practica la imbinarea aleilor si teraselor cu zonele de pamant sau cu pietris decorativ. Se placheaza cu placi ceramice de grosimi medii: gresie, marmura, granit, etc. si care pot acoperi un interval de grosimi cu..
270,60 lei
Fără TVA:227,40 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Este un profil reversibil realizat din Inox lucios, care are rolul de a face o inchidere eleganta si practica la imbinarea aleilor si teraselor cu zonele de pamant sau cu pietris decorativ. Sectiunea sa reversibila ii permite potrivirea cu diferite grosimi (10 - 35mm) si tipuri de placaj: marmura, g..
376,30 lei
Fără TVA:316,22 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bordertec BTR este o solutie inovativa creata pentru protectia marginilor teraselor si balcoanelor si pentru a indeparta eficient apa si noroiul aparute pe terase si balcoane in timpul ploilor si al ninsorilor, astfel fatadele cladirilor ramanand curate in timp, fara urme de scurgeri sau murdarie. D..
153,70 lei
Fără TVA:129,16 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator din inox pentru terase si balcoane, care are rolul de a indeparta apa si noroiul aparute pe terase si balcoane in timpul ploilor si ninsorilor, iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri sau pete. De asemenea nu permite intoarcerea apei sub placajul c..
318,00 lei
Fără TVA:267,23 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator profesional cu rol multifunctional, care indeparteaza cu usurinta apa de pe terase si balcoane. Astfel fatadele raman curate, fara urme de murdarie iar infiltratile de apa sub placajul ceramic sunt eliminate. Modelul dotat cu orificii pentru drenaj permite si eliminarea apei rezidua..
360,40 lei
Fără TVA:302,86 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profilul picurator indeparteaza apa si noroiul aparute pe terase si balcoane in timpul ploilor si ninsorilor iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri sau pete. De asemenea nu permite intoarcerea apei sub placajul ceramic, situatie periculoasa mai ales iarna cand apa..
210,94 lei
Fără TVA:177,26 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator care are rolul de a indeparta apa si noroiul aparute pe terase si balcoane in timpul ploilor si ninsorilor, iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri sau pete. De asemenea el nu permite intoarcerea apei sub placajul ceramic, situatie periculoasa mai ..
210,94 lei
Fără TVA:177,26 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Profil picurator ce are rolul de a indeparta apa si noroiul aparute pe terase si balcoane in timpul ploilor si ninsorilor, iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri sau pete. De asemenea el nu permite intoarcerea apei sub placajul ceramic, situatie periculoasa mai al..
210,94 lei
Fără TVA:177,26 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bordertec BCO este un profil picurator care are rolul de a indeparta apa si murdaria de pe suprafetele teraselor si balcoanelor iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri si pete. Marele avantaj al acestui profil sunt orificile de scurgere aflate la baza lui care sunt..
302,10 lei
Fără TVA:253,87 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest profil completeaza cu succes gama de profile picuratoare produse de catre compania Profilitec, aducand un plus de eleganta si finete spatiilor unde este montat. Pe langa indepartarea apei de pe terase si balcoane acesta realizeaza si o inchidere eleganta a placilor ceramice aflate in zonele ma..
168,54 lei
Fără TVA:141,63 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Bordertec BCO Micaceo este un profil picurator care are rolul de a indeparta apa si murdaria de pe suprafetele teraselor si balcoanelor iar astfel fatadele cladirilor raman curate in timp, fara urme de scurgeri si pete. Marele avantaj al acestui profil sunt orificile de scurgere aflate la baza lui, ..
303,16 lei
Fără TVA:254,76 lei
Picurator profesional realizat din aluminiu pentru terase si balcoane, care are rolul de a indeparta total apa si murdaria de pe suprafetele acestora. Astfel fatadele raman curate in timp, fara urme de scurgeri sau pete, chiar si timpul ploilor si vanturilor puternice de vara. Datorita lipsei buzei ..
231,00 lei
Fără TVA:194,12 lei
Scurgere laterala care are rolul de a prelua si evacua in siguranta apa de pe terase si balcoane. Este realizata dintr-un material special rezistent la caldura, UV si conditii meteo extreme: ASA - Acrylonitrile Styrene Acrylate. Se potriveste perfect cu sistemele de hidroizolatii realizate sub placa..
126,50 lei
Fără TVA:106,30 lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.