ClickCease
Cos cumparaturi

Paturi o persoana

Filtre
Producător: Bonaldo
Sobrietatea formala si proportiile echilibrate sunt aspectele care caracterizeaza patul Campo.Patul Campo, disponibil in varianta dubla sau single, se remarca prin tablia moale, captusita, care se adapteaza confortabil pozitiilor corpului. Un pat pentru locuit si aprecierea valorii sale vestimentare..
Cere oferta
Producător: Bonaldo
Cuff este un pat simplu, dar sofisticat, caracterizat prin detalii vestimentare magistrale.Manseta, disponibila in varianta dubla sau single, este un pat elegant prin detaliile pretioase care il caracterizeaza: de la prinderile broasca care impodobesc cele doua clapete care acopera tablia captusita,..
Cere oferta
Producător: Bonaldo
In Picabia, pernele sunt vedetele: mai degraba decat simple accesorii, ele devin adevarate elemente structurale.O combinatie dezordonata de perne care reuseste sa fie decorativa si functionala, discreta si totusi spectaculoasa: aceasta este tablia de pat Picabia, patul cu linii neobisnuite care ofer..
Cere oferta
Producător: Bonaldo
Patul Thin este simplu, zvelt si subtire, asa cum sugereaza si numele.Sutire: un semn grafic si contemporan, o linie continua care formeaza tablia patului si nivelul patului, conferind un aspect minimal si aerisit care echilibreaza suprafata mare a tabliei. Patru picioare subtiri de metal sustin dis..
Cere oferta
Producător: Bonaldo
Patul de o persoana Tonight: estetica armonioasa si sinuoasa, simplitatea ca punct forte, capabil sa se integreze cu diferite cerinte stilistice si functionale.In varianta single, Tonight este un pat care reuseste sa caracterizeze spatiul in care este amplasat. O invitatie confortabila la odihna, ca..
Cere oferta
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.