ClickCease
Cos cumparaturi

Paturi Extra

Filtre
Producător: Bentley
* Saltea confortabila din spuma cu grosimea de 12 cm* Saltea foarte lata: 190 x 95 cm* Fier de calcat rezistent, cu o grosime de 25 mm, acoperit cu pulbere cadru* Tablie puternica din melaminat* Design decorativ al saltelei* Mecanism usor de pliere* Roti puternice si solide, usor de rulatDimensiuni ..
Cere oferta
Producător: Bentley
* Design si fabricatie 100% olandeza* Cel mai mare pat suplimentar disponibil pe piata hoteliera: 90 x 210 cm* Confort suplimentar si echilibrarea greutatii datorita bazei cu 19 sipci de lemn* Tablie din lemn* Saltea confortabila din spuma SG40 de 10 cm* Usor de pliat si de desfasurat datorita picio..
Cere oferta
Producător: Bentley
* Design si fabricatie 100% olandeza* Poate fi depozitat in pozitie verticala, economiseste spatiu* Pat de dimensiuni mari 90x200 cm* Tablie de pat din lemn* 4 paturi pe 1,5 m2 atunci cand sunt depozitate datorita designului tabliei de pat* Roti cauciucate rezistente pentru a preveni deteriorarea co..
Cere oferta
Producător: Wanzl
Un pat suplimentar pentru utilizare oriunde.> Pat metalic robust> Cadru pliabil rapid > Mobilitate cu patru roti pivotanteX-Bed ofera un confort placut de odihna si are o inaltime a scaunului de aprox. 55 cm. Suportul grilajului permite ventilarea perfecta a saltelei.Mecanism automat de pliere cu bl..
Cere oferta
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.