ClickCease
Cos cumparaturi

Gresie. Faianta. Mozaic

Filtre
Producător: Bisazza
12.01 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.02 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.04 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.04M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar e..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.05 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.07 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.07M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar e..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.09 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.09M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar e..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.11 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.113M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.117M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.118M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.128M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.130M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.131M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.133M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.16 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.19 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.20 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12,20 M opus romano mat Opus Romano Matt este un mozaic emailat din sticla sinterizata colorata pe tot corpul, care sufera un tratament care ii confera un finisaj satinat care este si antiderapant. Acesta pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar ..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.22 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.34 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Producător: Bisazza
12.36 opus romano Mozaicul foarte apreciat Opus Romano este realizat din email din sticla sinterizata colorata pe tot corpul. Pastreaza toate caracteristicile calitative si estetice ale mozaicurilor din sticla, dar este mult mai durabil, facandu-l astfel bine potrivit pentru utilizare pe podel..
Cere oferta
Afişare 1 - 24 din 1327 (56 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.