ClickCease
Menu
Cos cumparaturi

Director campanii

 • PRETURI NEGOCIABILE - in cazul in care aveti un proiect interesant care implica una sau mai multe piese de mobilier sau accesorii home&deco disponibile in portofoliul nostru, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa: henderson@henderson.ro si in functie de valoare, furnizor, etc va anuntam daca va putem oferi un discount considerabil*

  NOTA: Aceasta campanie se aplica si pentru mobilierul produs la comanda de Henderson Interior Design srl si se poate aplica si pentru produse care nu se afla in portofoliul nostru dar pe care henderson.ro le poate aduce pentru dvs. direct de la producator.! (Este de ajuns sa ne trimiteti o poza cu produsul dorit si in maxim 48 de ore revenim cu o oferta de pret competitiva)

  * marja de discount acordata este cuprinsa intre 5-25% din valoarea produsului pe site si nu se aplica produselor aflate deja la promotie.

 • OFERTA ZILEI - campanie cu discounturi considerabile oferite pe o perioada scurta de timp ( in general 24-48 ore )*

  *Produsele aflate la acest gen de campanie sunt produse de top (nu se afla in categoria outlet si nici nu sunt produse cu defecte) si care pot beneficia de aceste reduceri substantiale de pret doar in perioada mentionata si cu acordul direct al producatorului si in limita stocului disponibil.

  NOTA: dupa terminarea campaniei produsele revin la oferta intiala si nu mai pot fi achizitionate decat la pretul exprimat pe site.

 • CUPON REDUCERE - pentru a incuraja vanzarile in anumite intervale orare, henderson.ro afiseaza periodic UN COD format din 3 litere si 3 cifre (ex; HEN333) care introdus in campul INTRODU CODUL CUPON in pagina de FINALIZARE COMANDA genereaza automat discountul aferent campaniei si mentionat pe linia GRI de pe prima pagina * **

  * acest tip de campanie nu se aplica produselor aflate deja la promotie sau in alt tip de campanie de discounturi
  ** valabil doar pentru produsele de pe site si in limita stocului disponibil

 • VOUCHER CADOU - henderson.ro acorda zilnic 10 vouchere cadou cu valoare intre 50-150 RON** Acestea se acorda aleatoriu, DOAR celor care isi fac cont pe platforma henderson.ro, iar voucherul este trimis automat pe mailul cu care v-ati inregistrat.


NOTA: Toate campaniile de discount sunt stabilite de henderson.ro pe baza propriei strategii de marketing si sunt valabile doar in limita stocului disponibil!

In cazul in care produsele selectate nu se mai afla in portofoliul henderson.ro sau al furnizorului, va vom anunta in timp util pentru a putea alege alt produs aflat la promotie sau pentru a anula comanda!

Va multumim,
henderson.ro
 
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.