Menu
Cos cumparaturi

Despre noi

henderson.ro este cel mare magazin online de mobilier si accesorii home&deco din Romania si singurul magazin online cu preturi negociabile!

In acest sens, henderson.ro a incheiat parteneriate si a devenit distribuitor a peste 300 de producatori consacrati din Europa, oferind spre vanzare peste 100.000 de produse originale , insotite de certificat de calitate si garantia de "produs original", reducand astfel foarte mult nivelul de neincredere al clientului.


Produsele oferite de henderson.ro, sunt expuse pe site intotdeauna cu numele producatorului si confera siguranta testarii calitative a specialistilor nostri, motiv pentru care incepand cu 2015 henderson.ro ofera spre vanzare produse si pe platforma celui mai mare retailer online din Romania - emag.ro

henderson.ro ofera clientilor sai toate facilitatile de cumparare si securitate conform normelor si legilor in vigoare, astfel:
- plata securizata si garantata de bancile partenere;
- posibilitatea returnarii fara explicatii a produselor (in ambalajul original) in 14 de zile de la data achizitiei;
- returnarea banilor in 14 zile de la primirea produselor refuzate;
- asistenta tehnica gratuita;
- ofera transport gratuit la comenzi mai mari 1000 RON in Bucuresti si 2000 RON in tara;
- ofera mai mult de 25.000 de produse cu termen de livrare de maxim 7-10 zile de la data comenzii ferme;
- posibilitatea de a verifica la producatori daca henderson.ro are acordul de a promova si valorifica produsele lor;

Ca o noutate absoluta,
henderson.ro a lansat pentru clientii fideli,  serviciul "FIND PRODUCTS" 
- ne puteti trimiteti poze cu produsele pe care vi le doriti (chiar daca acestea nu se afla in portofoliu nostru) si in maxim 48H va trimitem datele tehnice si oferta de pret pentru produsele cautate!

In speranta ca henderson.ro va ramane magazinul dvs. preferat, va multumim pentru colaborare si va mai asteptam.
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.