ClickCease
Cos cumparaturi

Design Interior

Henderson.ro ofera servicii complete de amenajare si design interior!


In cei 17 ani de activitate am “gandit” si amenajat peste 400 de proiecte rezidențiale, spatii comerciale si de birouri si am trecut prin toate etapele necesare realizarii unui proiect de design! (De la o simplă evaluare a spatiului până la realizarea planurilor de mobilare 2D si 3D, a randarilor, inclusiv la selectia pieselor de mobilier, a accesoriilor home&deco si a finisajelor - ex. tapet, vopsea, obiecte de artă, automatizarea casei, sisteme de home cinema, corpuri de iluminat, perdele și draperii, etc).

Ne place intregul proces de creatie si de transformare si suntem foarte bucurosi sa ajutam clientii cu sfaturi si detalii tehnice despre cele 100.000 de produse pe care le comercializam si despre mobilierul pe care il realizam cu succes de peste un deceniu!


Pentru ca iubim ceea ce facem si ne respectam clientii, prima consultație este gratuită. 

Click aici pentru a vedea prezentarea companiei noastre, pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0723300995 sau prin e-mail la henderson@henderson.roAcest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.