ClickCease
Cos cumparaturi

Cazi. Cabine de dus. Calorifere decorative

Filtre
Producător: KARAG
Comanda minima 100 EUR de la acest furnizor...
5.933,40 lei
Fără TVA:4.986,05 lei
Producător: KARAG
Comanda minima 100 EUR de la acest furnizor...
4.679,39 lei
Fără TVA:3.932,26 lei
Producător: Caleido
Ritmuri alternative care proiecteaza spatiul si dialogheaza cu lumina, adevarata protagonista a arhitecturii. Fise de date Model hidraulic 100 Righe 1000 Righe Model electric 100 Righe Elec 100 Righe Elec Orizontal 1000 Righe Elec 1000 Righe Elec Orizontal..
Cere oferta
Producător: Cordivari
Arys, o serie de accesorii de design unice, concepute pentru a face din caloriferul Arianna elementul perfect pentru baie...
Cere oferta
Producător: TUBES
Mod de functionare: hidraulic, electric Add_On este un modul modular calorifer de designer din aluminiu reciclabil conceput pentru a se integra perfect cu interioarele casnice, aproape ca o opera de arta. Arata ca un obiect-sculptura, departe de caloriferele conventionale si capabil sa modeleze solu..
Cere oferta
Producător: Agape
Descriere Caracteristicile produsuluiAgape Ottocento Cada cu hidromasaj independenta mica. cod. AVAS0967Cada fierbinte de sine statatoare din Cristalplant cu racord de evacuare si preaplin in finisaj cromat (la cerere alte finisaje).Fara gropi.Dimensiune: 77,5x155x58cm...
Cere oferta
Producător: Agape
Descriere Caracteristicile produsuluiAgape Sen dus de perete. cod. ASEN0973NDus de perete din aluminiu anodizat periat...
Cere oferta
Producător: TUBES
Mod de functionare: Hidraulic Un calorifer de designer, perfect pentru lucrari de renovare, imbinand clasicul cu contemporanul, Agora combina cercetarea formala cu inovatia tehnologica, oferind solutia perfecta pentru orice camera din casa ta. Datorita versatilitatii sale, celor trei versiuni (fara..
Cere oferta
Producător: Caleido
Suprafata radianta formeaza un spatiu prin scadere cu un design primar: dand forma puritatii caldurii. Fise de date Model hidraulic Air Single Model electric Air Single Elec..
Cere oferta
Producător: TUBES
Mod de functionare: Hidraulic Albatros este un otel radiator, format din elemente tubulare ondulate indoite manual cu diametrul de 14 mm. La cerere este disponibil un element decorativ care poate fi pozitionat pe intarire centrala, reflectand jucaus senzualitatea liniilor si evocand anvergura aripi..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel inoxidabil lustruit sau 30 mm.a¢ Elemente orizontale din otel inoxidabil lustruit 30x10 mm.a¢ Lichid de transfer termic.KIT DE FIXARE:Console, instrument hexagonal, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe compacte sau pereti de caramid..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel inoxidabil lustruit sau 30 mm.a¢ Elemente orizontale din otel inoxidabil lustruit 30 x10 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizarea pe caramida compacta sau tubulara, notificari utiliz..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel inoxidabil satinat sau 30 mm.a¢ Elemente orizontale din otel inoxidabil satinat 30 x10 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, notificari utilizato..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale din otel moale vopsit o 22 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, aviz utilizator. Setul ..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel moale vopsit o 38 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale din otel moale vopsit o 18 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dibluri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe pereti de caramida compacta sau tubulara, notificare u..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel moale vopsit o 38 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale duble in vopsit moale otel o 18 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, aviz utilizator .S..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 38 mm.a¢ Elemente de incalzire verticale duble in vopsit moale otel o 18 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe pereti de caramida compacta sau tubulara, utilizat..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 38 mm.a¢ Elemente de incalzire verticale din otel moale vopsit o 18 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dibluri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe pereti de caramida compacta sau tubulara, notificare u..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale duble in vopsit moale otel o 22 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, aviz utilizator ...
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire verticale duble in vopsit moale otel o 22 mm.KIT DE FIXARE:Suporturi, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montaj potrivite pentru utilizare pe pereti compacti sau tusi din caramida, aviz utili..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire verticale din otel moale vopsit o 22 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe pereti de caramida compacta sau tubulara, notificare ut..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori verticali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale din otel moale vopsit o 25 mm.KIT DE FIXARE:Console, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, aviz utilizator. Setul ..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire orizontale duble in vopsit moale otel o 25 mm.KIT DE FIXARE:Suporturi, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, notificare util..
Cere oferta
Producător: Cordivari
MATERIAL:a¢ Colectori orizontali din otel moale vopsit o 30 mm.a¢ Elemente de incalzire verticale duble in vopsit moale otel o 25 mm.KIT DE FIXARE:Suporturi, aerisire, unealta hexagonala, dopuri si suruburi pentru montare potrivite pentru utilizare pe caramida compacta sau tubulara, notificare utili..
Cere oferta
Afişare 1 - 24 din 1120 (47 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.