ClickCease
Cos cumparaturi

Cărucioare de marfă

Filtre
Producător: Wanzl
Micul nostru ajutor.> Poate fi imbricat pentru a economisi spatiu> Platforma de sarma cu sarma cu doua margini> Cu cos de sarma stransPoate fi imbricat pentru a economisi spatiu: Necesar de spatiu pe randPer carucior 300 mm10 carucioare 3770 mmEchipament standard: poate fi imbricat pentru a economis..
Cere oferta
Producător: Wanzl
Carucior de transport manevrabil si manevrabil pentru toate aplicatiile. Poate fi pliat pentru depozitare si transport.Design: platforma din plasa de sarma, maner de impingere cu tub rotund. Mecanism de pliere usor de utilizat, cu blocare automata.Rotile: 4 roti pivotante, banda de rulare din cauciu..
Cere oferta
Producător: Wanzl
Pentru transportul de marfuri voluminoase* Maner proiectat ergonomic* Pentru depozitare compacta* Design personalizat carucior * Rola de perna si absorbant de cauciuc intre platforma din lemn si cadru pentru a proteja dispozitivul si a reduce zgomotul.Echipament standard: * Cadru din teava de otel l..
Cere oferta
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.