ClickCease
Cos cumparaturi

Cantare

Filtre
Producător: Bentley
* Suprafata eleganta din sticla transparenta* Pornire automata cand calcati pe ea* Echipat cu inalta Sistem de senzori de precizie cu tensiometru* Margini rotunjite pe toate laturile* Inaltime minima de ridicare* Indicator baterie descarcata* Sticla transparenta temperata< br/>* Max. capacitate 150 ..
Cere oferta
Producător: Bentley
* Suprafata mai putin alunecoasa atunci cand este uda* Pornire automata atunci cand calcati pe ea* Echipat cu Sistem de senzori de extensometru de inalta precizie* Capac baterie cu surub* Margini rotunjite pe toate laturile* Inaltime minima de crestere* Baterie descarcata indicator* Sticla securizat..
Cere oferta
Producător: Bentley
* Fara baterie, atingeti butonul pentru a genera energie* Echipat cu senzori de inalta precizie pentru masurare precisa* Max. capacitate 180 kg / 397 lb* Sticla calita sigura* Margini rotunjite pe toate laturile* Inaltimea minima de ridicare* Apasati comutatorul din spate pentru a selecta Kg sau Lb<..
Cere oferta
Producător: Bentley
* Suprafata din sticla mata, usor de curatat* Pornire automata cand o calci* Echipat cu sistem de senzori de extensometru de inalta precizie* Capac baterie cu surub* Margini rotunjite pe toate laturile* Inaltime minima de ridicare* Indicator baterie descarcata* Sticla mata* Celula cu litiu in interi..
Cere oferta
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.