ClickCease
Cos cumparaturi

Canapea Kepi

Canapea Kepi
  • Disponibilitate: (1-2) saptamani
  • Producător Saba
  • Model: 7742IDS1
0,00 lei
Fără TVA: 0,00 lei

CANAPEA KEPI, DE LA SABA  • Designul sobru al canapelei Kepi si aspectul vag nordic sunt atenuate de linii rotunjite care adauga caracter si imbunatatesc confortul. Aceasta este canapeaua Kepi, cu simetrie completa, cu doua perne pentru spatar si o perna de scaun.


  • Designul sau curat si eleganta nonsala o fac perfecta pentru casa si un mediu contractual. Structura de sustinere functionala este realizata din otel inoxidabil tubular. Huse complet detasabile.


Made in Italy.

panouri decorative,panou decorativ,panou decorativ bucatarie,panou decorativ perete,panouri pereti,panouri decorative interior,panouri decorative perete,panouri decorative bucatarie,panouri decorative baie,panou decorativ living,panou perete decorativ,panou decorativ baie,panou decorativ dormitor,panou decorativ interior,panouri decorative living,panouri decorative dormitor,panou decor,panou decorativ perete dormitor,panou decorativ perete living,panou perete dormitor,panouri pentru perete,panou decor perete,panou perete baie,panouri decorative perete dormitor,panou decorativ pentru baie,panou decorativ verde,panouri perete decorative

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.