ClickCease
Cos cumparaturi

Brauri metalice

Filtre
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil decorativ din aluminiu eloxat vopsit negru, lat, cu un design minimalist si modern ce confera un plus de rafinament finisajelor dumneavoastra, fie ca este folosit in locuinte private sau in restaurante, ..
160,65 lei
Fără TVA:135,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil decorativ din aluminiu periat, lat, cu un design minimalist si modern ce confera un plus de rafinament finisajelor dumneavoastra, fie ca este folosit in locuinte private sau in restaurante, pizzerii, hot..
154,70 lei
Fără TVA:130,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil decorativ auriu lucios, foarte elegant, cu un design minimalist si modern ce confera un plus de rafinament finisajelor dumneavoastra, fie ca este folosit in locuinte private sau in restaurante, pizzerii,..
190,40 lei
Fără TVA:160,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil decorativ din aluminiu, culoare titan lucios, cu un design minimalist si modern ce confera un plus de rafinament finisajelor dumneavoastra, fie ca este folosit in locuinte private sau in restaurante, piz..
178,50 lei
Fără TVA:150,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Model nou de brau, a carui suprafata este amprentata cupatratele iesite in relief, potrivinduse cu cele mai noi tendinte din domeniul amenajarilor. Este realizat din inox lucios AISI304, de cea mai buna calitat..
315,35 lei
Fără TVA:265,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil cu rol estetic dar si practic,caredelimiteaza elegantdoua modele de faianta diferite sau placi ceramice de diferite culori. In mod obisnuit este folosit pe linia orizontala a peretilor dar se poate aplic..
130,90 lei
Fără TVA:110,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil cu rol estetic si practic, care realizeaza o trecere eleganta intre una sau mai multe modele si culori de faianta sau gresie. Este un profil modern, cu un designsi aspect deosebit, o varianta practica si..
151,13 lei
Fără TVA:127,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Brau obisnuit realizat din inox,care a fost intors cu spatele spre exterior, pentru a oferi spatiilor unde este montat un aspect special, modern, inovativ. Se monteaza la felca si restul braurilor metalice, cu ..
130,90 lei
Fără TVA:110,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Braulmetalic (LI15AGSB) face parte din noua colectie de profile decorative pentru faianta de la Profilitec:''Glitter Design''. Profiluleste dedicat decorarii peretiloracoperiti cu faianta si gresie si se potriv..
441,49 lei
Fără TVA:371,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Listec LI15 este profilulmetalic decorativ careare rolul de a inlocui clasicele brauri din ceramica, avand avantajul de a fi mai ieftin si mai modern fata de acestea. Este discret, elegant,usor de montat si se ..
115,43 lei
Fără TVA:97,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Braul metalic (LI10AGS) face parte din noua colectie de profile decorative pentru faianta ''Glitter Design''. Acest brau este dedicat decorarii peretilor acoperiti cu faianta si gresie si se potriveste perfect ..
353,43 lei
Fără TVA:297,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Appendo este un profil inovativ, realizat din aluminiu si avand nuanta argintiu lucios cromat, care poate fi folosit atat ca si brau decorativ intre placile de faianta dar si ca si carlig pentru baie. Pentru a ..
593,82 lei
Fără TVA:499,01 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Acest brau negru realizat din aluminiu eloxat are un aspect elegant iar datorita grosimii de doar 7mm acesta poate fi folosit la placi de faianta si gresie cu grosimi normale. El se mai produce si in alte finis..
184,45 lei
Fără TVA:155,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Prolistel ALL reprezinta o gama de profile realizate din aluminiu eloxat, lucios sau periat care aurolul de a inlocui clasicele brauri din ceramica, avand avantajul de a fi mai ieftine si mai moderne fata de ac..
163,03 lei
Fără TVA:137,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profinlist 20 PFLTBS 2008 este un brau din aluminiu periat, decorativ, careare rolul de a inlocui clasicele brauri din ceramica, avand avantajul de a fi mai ieftin si mai modern fata de acestea. Este discret, e..
161,84 lei
Fără TVA:136,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Profil decorativ din aluminiu cu un design minimalist ce confera un plus de rafinament finisajelor dumneavoastra. Poate fi folosit alaturi de placi ceramice de diferite grosimi, dimensiuni si texturi, fara a fi..
178,50 lei
Fără TVA:150,00 lei
Producător: PROFILITEC - ITALIA
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta decorativa realizata din aluminiu nuanta cupru pentru treceri elegante intre placi aplicate peste pereti sau pardoseli. Profilul poate fi montat atat pe verticala cat si pe orizontala, poate fi folosit ..
119,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
Acest model poate fi conditionat de o comanda minima sau de conditii speciale de livrare. Bagheta eleganta fabricata din alama polisata folosita la treceriintre diferite suprafete, ca profil de capat dar si ca brau elegant pentru delimitarea peretilor in baie. Datorita formei si dimensiunilor sale a..
232,05 lei
Fără TVA:195,00 lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pentru utilizator, daca continuati sunteti de acord cu termenii nostri. Vezi termeni si conditii.